Thursday, June 23, 2016

Welcome to THW Global ADVERTISING


THW GLOBAL ADVERTISING -  THW  ГЛОБАЛНА РЕКЛАМА


ДОБРЕ ДОШЛИ В THW ГЛОБАЛНА РЕКЛАМА


Тази информация е за всеки, който иска да работи по 1 час на ден в интернет (лаптоп, смартфон, таблет) и да заработва стабилно, без да му се налага да разполага със средства за инвестиране.

Тази информация е и за за всеки, който не може или не иска да гради свой екип от реферали, или се страхува да рискува.


Открива се нова американска компания 
СТАРТ - 04 юли 2016.

Входа в проекта е безплатен! Риск няма!

Ще се печели от гледане на реклами в YouTube. За един час гледане ще получавате до $25,00. Ще могат да се гледат реклами до 10 часа седмично. Според американското законодателство на седмица е разрешено да работите допълнително до 10 часа. Максимална печалба до $250,00 на седмица. За различните реклами ставката ще е различна, както и заплащането за различните страни ще е различно.

Който иска да гради структура ще може да печели и от работата на лично поканените от него реферали. 
За реферали от 1 ниво т.е. лично поканените от вас, ако са активни и работят 1 час на ден вие получавате $5, т.е. $50 на човек за седмица! 

За всички останали реферали до 10 ниво получавате по $1 на всеки активен реферал! Бинарната структура е unilevel и дава неограничени възможности за печалба. 

В този проект ще бъдат набирани от държава по 50 000 души. Когато се достигне бройката се затваря регистрацията.Така че ПОБЪРЗАЙТЕ! 

За втората фаза компанията предвижда да се плаща и чрез DUAL TEAM, за тези които искат да градят структура и да печелят, не само от гледане на реклами. Но това е за втората фаза, която ще е след като се набере бройката от 50 000 за държава. Така че, концентрирайте се върху  първата фаза и набиране на реферали от 1 ниво. Постарайте се да регистрирате поне по двама лично поканени и те да регистрират по двама и много бързо ще си изградите голяма структура. 

Вие не инвестирате! 
Вие можете просто да печелите от гледане на реклами! 


И така нека да обобщим:

THW Глобална реклама ще плаща:

  • до $25 на час, за да гледате BetterThanYouTube Videos
  • ще ви платят също до $5 за всеки лично поканен от вас човек, който гледа 1 ч на ден  BetterThanYouTube Videos и заработва до $25 на ден.
  • ще ви платят допълнително по $1 за всеки човек до 10 ниво на рефералната система, който гледа 1 ч на ден  BetterThanYouTube Videos и заработва до $25 на ден.


Пример:
  • Прекарваш 10 часа седмично в гледане на BetterThanYouTube видеоклипове - ще спечелите до $1000 на месец!
  • Намерите 10 други човека да правят същото - вие ще спечелите до $2000 на месец + вашите $1000 на месец!
  • Изграждате отбор до 10 ниво с хиляди или повече реферали, които да правят същото - вие ще спечелите до $40 на месец за всяко лице в рамките на десет нива!

THW иска да стане по-голям и по-добър от YouTube и да бъде един от най-големите Световни Рекламни Гиганти. Помислете върху това: повечето компании плащат минимум $1,50 на минута, а понякога и повече на абонат, за да гледа рекламирани клипове. Излиза, че компаниите плащат на YouTube минимум $90 на час. От тези $90 на час THWglobal ще взема $40 и с тях ще плаща, на всички, които ще гледат съдържанието на рекламните видеоклипове.  THWglobal планира 90% от печалбата да инвестира в по нова телевизия, радио и печатни реклами за изграждане на нова интернет марка Тип YouTube видеоклипове - Тhe New Internet Brand of YouTube Type Videos. 

И така, ако иксате да сте част от THW ГЛОБАЛНА РЕКЛАМА регистрирайте се на този линк: http://lavishsv.THWglobal.com
След като ви се отвори страницата кликнете върху бутона

Ще ви се отвори страницата за регистрация. Попълнете регистрационната форма по подобен начин с вашите данни и натиснете бутона Ще получите имейл на електронната си поща. Влезте и кликнете върху линка за верификация на имейла си. Ще получите и втрори имейл с вашите данни и реферални линкове.

Вече можете да влезете във временния си кабинет в  THW ГЛОБАЛНА РЕКЛАМА!

Имате време до старта на 04.07.2016 г. да регистрирате поне двама приятели под вашия реферален линк.No comments:

Post a Comment