Friday, August 26, 2016

Инвестиции в пластмасови отпадъци


Kак да станем партньори и да печелим с RECYCLIX?Предлагам ви сигурност за вашите пари, защото това е реална компания за преработка на пластмасови отпадъци.

ОСНОВНА ПРОДУКЦИЯ: ПОЛИПРОПИЛЕН И ПОЛИEТИЛЕН

Преработката на пластмаса е много изгоден бизнес в индустрията за утилизация на отпадъци:
  • употребата на пластмаса за последните 50 години е нараснало 20 пъти;
  • 86% от европейския пластик се изнася в Китай;
  • В целият свят се преработват едва 20% от целия обем на използваната пластмаса, основната му част понастоящем се изгаря;
  • печалбата на индустрията по преработка на отпадъци за 2014 е 372 млрд евро.

Kак да станем партньори и да печелим с RECYCLIX?

Моля обърнете внимание, ако не инвестирате собствени средства, а ще използвате само бонуса от 20 евро, тогава ще ви се наложи да минете 4 пълни цикъла (1 цикъл 35 дни) на преработка, за да можете да заработите тази сума и евентуално да си я изтеглите. Минимална сума за изплащане — 20 евро.

Aко решите да инвестирате и закупите отпадъчна суровина, например за 100 евро или 500 кг, тогава след 3 седмици ще имате натрошен материал на стойност 200 евро (т.e. цената от продажбата на материала ще е на стойност 0,40 евро за килограм).

При натискане на бутона ПРЕРАБОТКА, то вие ще получите 6% от стойността на закупения материал (или от вашите първоначални 100 евро), в съответствие с правилника, което е 6 евро печалба.

След още 2 седмици ще имате гранули на продажна цена 300 евро (500 кг * 0,60 евро за кг). Не продавайте, а натиснете да се повтори процеса, тогава ще получите 8% от разликата в цената на гранулите и натрошения материал. 

Това са 8% от 100 евро (300 минус 200), или 8 евро печалба. Тези 8 и 6 евро — печалба, която ще получите при условие, че няма да продавате, а ще пускате процеса отново и отново. 

Като цяло вие ще получите 14 евро за 1 цикъл, който е с продължение 5 седмици. От друга страна, ако решите да продавате продукта, вие ще получите 25% от стойността на продажната цена. Вие няма да можете да получите цялата цена на продукта, тъй като тя се разпределя между Вас (инвеститора) в компанията и нейните партньори, 
за да се покрият належащите разходи на производство.

Ако закупите акции от производствените машини, това ще доведе до увеличаване на печалбите от продажбата на гранулите (крайният продукт) от 25% до 50%.
(ако искате да печелите като продавате трябва да имате поне 33%)И още нещо за предприемчивите компании, които имат реален пластмасов отпадък -ПРОДАВАЙТЕ ВАШИТЕ ОТПАДЪЦИ НА RECYCLIX 

RECYCLIX е заинтересована да закупи големи количества пластмасови отпадъци, ПНЕП и ПП и ви кани да им сътрудничите при взаимноизгодни условия. 

Моля изпращайте снимки на суровината в отдел покупки с описание тегло и характеристики.

activation code to register - 6119-39A4-8719
активационен код при регистрация - 6119-39A4-8719


No comments:

Post a Comment