Sunday, August 28, 2016

Реални доходи на всеки две седмици с Recyclix


РЕАЛНИ ПАСИВНИ ДОХОДИ С RECYCLIX
Полската компания за рециклиране на пластмасови отпадъци Recyclix ви дава възможност да печелите,  като ви предоставя свободен достъп до покупка и продажба на материали за рециклиране на международния пазар. 

Компанията организира и контролира процеса на рециклиране, като в същото време всеки, който желае може да участва в закупуването на суровините за следващата им преработка и продажба!

Всичко работи много просто: Ние (инвеститорите) закупуваме отпадъците, които компанията рециклира за нас и след това ги продава. Recyclix иззема отпадъците, които никой не иска и ги превръща във високо-технологични материали, които могат да се използват в много различни индустрии.

Например, те изкупуват употребявана пластмаса от бутилки и я превръщат в гранули, които след това се използват за производството на обикновените черни торби за боклук, както и някои тръби и други пластмасови изделия.

Рециклиращата индустрия е една от най-обещаващите и печеливши инвестиционни области с нисък риск не само в Европа, но и по света също! 

Recyclix ви предлагат да инвестирате средства във много перспективен и екологичен бизнес. При регистрация те ви подаряват 20 евро, с които можете да закупите първите си 100кг пластмаса за рецклиране. Имате 60 дни на разположение да научите как работи програмта и да решите дали да инвестирате ваши средства. Минимална сума, която приемат за инвестиция е  20 евро. 


Едно мотивиращо видео на моя спонсор Генади Грудев.


Ако желаете пасивни доходи можете да се регистрирате на този линк:  https://recyclix.com/
activation code to register - 6119-39A4-8719
активационен код при регистрация - 6119-39A4-8719


No comments:

Post a Comment