Tuesday, August 16, 2016

Първият юнибус на SkyWay


Юнибус и Юнибайк SkyWay - бъдеще в движение


Относно напредъка на строителните работи и функциите на иновативното производство на SkyWay разказва лично генералният конструктор и изобретател на струнния транспорт Анатолий Юницки.

В момента вниманието на сътрудниците на АД "Струнни Teхнологии" е съсредоточно върху изготвянето на експерименталното производство и промишления дизайн на "Юнибус". 

SkyWay технологията в този репортаж ни разкрива не само нови страни, демонстрирайки безпрецедентност не само по отношение на предполагаемите характеристики, но също така и в подхода към организацията на производствените процеси. Подвижният състав има невероятни експлоатационни характеристики, а стрителството на пътя под него е многократно по-евтино от всички съществуващи алтернативи. Скоростта на движение на юнибусите в града ще е до 150 км/ч, а за междуградските тази цифра може да бъде увеличена до 500 км/ч.

Юнибусите на SkyWay ще са с невероятна скорост, която в сравнение с автомобилната индустрия рязко се различава. Всеки елемент от дизайна на тялото до ходовата част на юнибуса е уникален и ще се сглобява за няколко месеца. 

След  изпитанията на подвижните модели, които ще видите в този репортаж, те ще бъдат показани през септември в Берлин на най-голямото транспортно изложение InnoTrans 2016 след, което ще бъдат изпратени за тестване в EkoTehnoPark SkyWay.

No comments:

Post a Comment