Tuesday, September 13, 2016

Нова възможност за онлайн доходи


 THW GLOBAL ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ ДОБРЕTHWGlobal стартира и уверено набира скорост!

Тази информация е за всички хора, които търсят добре платена работа, или които искат да направят пари, но не разполагат със средства, за да инвестират или се страхуват от риск. 

На 21 Септември 2016 започва реалната платена работа по гледане на рекламни клипове.

Не пропускайте тази възможност! - http://lavishsv.thwglobal.com

За да стигнете до заплащане от THW Global до 21.09.2016 вие се нуждаете да заработите 10 часа гледане на рекламни видеоклипове без заплащане. След 21.09.2016, за да получите заплащане се нуждаете от минимум 5 часа гледане на рекламни видеоклипове на седмица. Само сега имате възможност да заработвате до $250 на седмица и до $1000 на месец от гледане на рекламни видеоклипове. За тези, които искат да градят мрежа ще имат възможност да печелят до $10 000. Има възможност и за неограничени доходи разбира се за тези, които се сертифицират.

Моето мнение - трябва да се опита! Ние не губим нищо, защото нищо не сме инвестирали. Но после изведнъж може всичко ще бъде така както са ни казали. Да не се окаже, че сме пропусне такава възможност? Така че предлагам да разпространяваме тази тема по целия свят. Предложете на вашите приятели, познати, съседи и т.н. Необходимо е бързо да съберат 50,000 потребители от страна, за да имаме свободен достъп до този вид доходи. Това е, с други думи, от във всяка страна ще има само 50 000 работници, на които ще плащат за тази работа! За сега ще има обединение на няколко държави, за да може да се даде възможност на страните, които все още не са набрали тази бройка да заработват в компанията. 

Старта е съвсем близо. Не пропускайте тази възможност! http://lavishsv.thwglobal.com
Проектът се развива бързо и е възможно да се останете извън  тези 50 000 IV.


Още един изчезнал проект от интернет пространството :(

No comments:

Post a Comment