Monday, September 19, 2016

Два дена до InnoTrans 2016


Остават два дена до изложението InnoTrans 2016На международното изложение Innotrans 2016 в Берлин пристигнаха дългоочакваните експонати на Sky Way: сегашните модели на юнибус и юнибайк, в пълен мащаб пристигнаха и моделите на иновативните струнни релси, интелигентните модули за защита на въздушно-релсовия път, както и много съпътстващи презентационни материали.

Припомням, че Innotrans 2016 е най-важното събитие в областта на транспорта, който "дава тон"  на световния транспорт на бъдещето, ето защо участието в такова мащабно събитие е почетно и от полза. Това е голяма възможност SkyWay да заяви за своето присъствие на целия свят в точното време и на точното място.

Innotrans 2016 ще събере такива големи имена като Siemens, Hyperloop One, Thales, Hitachi и други. Според заместник-директора за развитие  на АД "Струнни Технологии" Виктор Бабурин, когато нашите експонати влязаха в залата, целият наш екип  на въздушната линия почувства гордост и трепет.

Можете да следите изложението Innotrans също с помощта на специално приложение, което е достъпно за сваляне в App Store.

Професионални фото и видео репортажи за събитието тепърва предстоят. За сега Ви предлагаме да видите първите снимки на Innotrans 2016.

Още снимки - на сайта: http://rsw-systems.com/news/innotrans-2016-pervye-foto

За да си купите дял от компанията на бъдещето на изгодни цени и дори на разплащане е необходимо да си направите регистрация и да си изберете инвестиционен пакет. Не пропоускайте да инвестирате в бъдещето си!
No comments:

Post a Comment