Tuesday, September 13, 2016

Какво прави SkyWay?

Sky Way преди изложението InnoТrans в Берлин
Преди повече от година Sky Way (http://rsw-systems.com/news/zao-strunnye-tehnologii-v-licah) ни запознаха с персонала на АД "Струнни технологии". 


От тогава проекта по реализацията на струнно транспортната система SkyWay напредна много: активно продължава строителството на демонстрационно-сертификационния център на струнните технологии – ЕкоТехноПарк. Струнната транспортна система на SkyWay бе призната за инновационна от Министерството на транспорта на Руската Федерация. Само след няколко дни проекта ще бъде представен в Берлин на изложението Innotrans – най-голямото международно изложение в областта на транспорта.

В проекта SkyWay продължават да постъпват на работа все повече специалисти. Всеки ден тези хора конструират, проектират, планират, строят, мислят, пишат, говорят, - с други думи, правят всичко възможно да се потвърдят думите на Александър Лебед – екс-губернатор на областта Красноярск и един от най-уважаваните хора в Русия  – да станат реалност: «Струнния транспорт – ще го бъде!»

Ето го и обновения коллектив на АД "Струнни технологии".


Все още имате възможност да си закупите дял от компанията с нисък дисконт. Възползвайте се и осигурете бъдещето си сега!   
За повече информация пишете тук


No comments:

Post a Comment