Friday, October 28, 2016

Как да печелим пари с Aliekspress?


Доходи от AliEkspress


Aliekspress е огромен онлайн пазар с цени на едро и на дребно и безплатна доставка. Разбира се, има и начини да се правят добри пари от това място.


Има  два начина да се печелят пари чрез Aliekspress:

1. Ако имате уеб сайт, блог, страничка или група в социална мрежа, можете да се регистрирате за партньорската програма на Aliekspress, като кликнете върху линка epn.bz. Като рекламирате aliexpress.com и привличате нови купувачи на сайта вие ще получите между 8-10% от продажбите на привлечените чрез вашия реферален линк купувачи. Да кажем, че ако някой кликне на вашия линк и си купи кстока за $100 от Aliekspress, вие ще получите около 8-10 долара (процентът зависи от вашия месечен оборот), т.е. колкото повече продажби има чрез вашия линк толкова повече долари ще заработите.Ако не разполагате с уеб сайт или блог, можете лесно да се регистрирате в рамките на 5 минути само на livejournal.com или бързо да си създадете група  в VKontakte, Facebook и други социални мрежи. Също така много популярно е онлайн видео рекламата на стоки на Aliekspress, като дрехи, електроника, лаптопи, мобилни телефони, и др. в YouTube.com където можете да наберете хиляди потенциални клиетни.

В допълнение към рекламата на сайта Aliekspress, вие още можете да печелите като рекламарате мобилното приложение Aliexpress Mobile за мобилни телефони, samrtphones и таблети  с ОС Android на IOS.  За всяка инсталация на приложението, ще получавате приход от около $0,5.  Да предположим, че сте раздали линка си на 10 приятели във Фйсбук и пет от тях са инсталирали приложението на своите телефони то вие ще имате $5 в джоба си. За да започнете да правите реклама на мобилното приложение, можете да се регистрирате на mobioffers или на promorich .

Aliexpress Cashback7% отстъпка на всички продукти AliEkspress, които вие закупувате или от тези, които са закупили стоки чрез ва;ия реферален линк!
Намалението е валидно за всички продукти на Aliexpress. Първоначално заплащате пълната стойност на стоките и в поръчката ви се отразява пълната стойност, след потвърждаване на поръчката ще получите възвращаемост 7% от стойността на покупката, така вашите приятели и познати никога не няма да се досетят, че вие печелите от техните поръчки. Минималната сума за изтегляне е $0,2 като всички пари, можете изтеглите по всяко време. Повече подробности можете да научите на: Aliekspress Cash Back

2. Разбира се, има и по-изгоден и лесен начин да правите пари с Aliekspress и това е да се препродават стоки на AliExpress в същите социални мрежи, форуми, сайтове за обяви и реклами или като си създадете малък магазин. Можете да вземете авансово плащане от купувача или да работите като посредник, но по-изгодно за всички ще е да имате стоките на склад, купувачите не обичат да чакат за доставка цял месец и са готови да платят, за да не чакат. 

Цените на Aliexpress са много ниски, дори и когато купувате стоки в малки количества, лесно можете да ги препродадете на дребно с надценка от 3-7 пъти по-висока от цената на този продукт в AliExpress и фактически да получавате добри доходи. 


Много хора са се отказали от работата си и отделяйки няколко часа на ден са започнали да изкарват добри пари за себе си без да се отказват от нищо. Опитах се да представя платформата на  Aliekspress и как можете да заработвате чрез нея абсолютно безплатно. Колкото повече пари заработвате толкова по-популярен ще е Aliekspress

No comments:

Post a Comment