Wednesday, October 26, 2016

Спорт в юнибайка на Юницки


Силата ще пребъде със Sky Way!

Kонструкторското бюро на Sky Way беше посетенo от най-силния човек в Словакия - Адриан Кормоци, вице-световен шампион по естествен културизъм за 2015. Анатолий Юницкий лично поздрави госта и говори за напредъка в работата на настоящия етап; показа му помещенията, в които работят инженерите на Sky Way, като запозна Адриан с някои от служителите.


В качеството си на професионален спортист и треньор по естествен културизъм, Адриан Кормоци сериозно се интересува от идеята за съчетание между личното превозно средство за градски транспорт и тренажор, вграден в създадения от специалистите в конструкторското бюро "Юнибайк". По неговите думи, той "специално е пристигнал в Минск, за да научи повече за възможностите на ново превозно средство ", прекъсвайки личните си тренировки и подготовка за световното първенство по естествен културизъм, на което той планира да се представи на 19 ноември в Лос Анджелис.
"Аз съм не само треньор, но и създател на редица програми за обучение", каза в изявлението си Адриан. - "Опитвам се да гледам в бъдещето и в следствие на това се заинтересувах от проекта. Това е просто невероятно, ако на хората, желаещи да си поддържат формата, няма да се налага да прекарват много време в път, за да отидат до фитнес залата. Човек ще може да се занимава със спорт направо в транспортното средство. Освен това, тук може да се осигури натоварване на всички мускулни групи, без да се ограничават само до велоергометър. Аз съм готов да разработя методология, а вашите инженери могат да предложат способ, по който мускулна сила да бъде използвана за задвижване на "Юнибайка". Говорихме с Анатолий Юницкий на тази тема ".


Нина - съпругата на Адриан и негов съмишленик, която също дойде в столицата на Беларус заедно с него, изрази възхищението си от това, което видя и чу в офисите на конструкторското бюро на Sky Way. Двойката обяви намерението си да популяризира проекта и да го представя на спортни, светски и модни мероприятия, в които те участват.
Ако желаете да започнете с инвестиции по-ниски от $100 регистрирайте се SWIG.


No comments:

Post a Comment