Friday, October 7, 2016

Sky Way - сертификация и демонстрация


Предстои сертификацията на Sky Way


На 17 октомври 2016, на територията на ЕкоТехноПарка в Марьина Горка, Беларус, ще се проведе сертификация и демонстрация на транспорт, създаден на основата на Струнна Технолигия - разработена и патентована от гениалния беларуски/ руски учен и изобретател, Анатолий Эдуардович Юницкий.

За участие в това историческо събитие има подадени повече от 2000 заявки от инвеститори, официални правителствени делегации от различни държави, представители на инвестиционни фондове и банки, представители на компании, които работят в сферата на транспорта, такива като немската "Simens" и др. Интереса към така наречения Струнен Транспорт е огромен и набира все повече популярност сред световната общественост.

За тези от Вас, които не могат пряко да присъстват на демонстрацията в Марьина Горка, има прекрасна възможност да следят онлайн транслацията от мястото на събитието.

Всеки, който желае, може да се регистрира в "Перископ" и да наблюдава случващото се в ЕкоТехноПарка. За това се е погрижил Сергей Анатольевич Сибиряков - завеждащ катедра по макроикономическо прогнозиране в Националния институт "Висша Школа на Управлението"; действащ държавен съветник на Руската Федерация - трети клас; експерт по глобално развитие, макроикономическо прогнозиране, консултант в компанията RSW Systems по глобалното развитие на проекта Sky Way.

Сергей Анатольевич е в екипа на Анатолий Юницкий от 2000 година.  Също така той е крупен акционер, член на Съвета за управление на фонда SkyWay Capital.

https://www.periscope.tv/sibiriaks/1eaKbXWOYbQJX
Нашият девиз в компанията: 
" Строй Sky Way - Спасявай Планетата "Приятели и колеги  ПРИСЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ КЪМ ТОЗИ ПРОЕКТ и  си ЗАКУПЕТЕ ПАКЕТ АКЦИИ със СПЕЦИАЛЕН ДИСКОНТ или се възползвайте от възможността да си ЗАКУПИТЕ ПАКЕТ С АКЦИИ НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩЕНЕ С ОПРЕДЕЛН БРОЙ БОНУС АКЦИИ!!!

Във всеки един момент ситуацията може да се промени:

- Рязко пада дисконта за закупуване на акции;
- Няма да имате възможност да закупите акции при изгодни условия 
- И накрая затваря се входа за основната технология

★ Шанс има, НЕ ГО ИЗПУСКАЙТЕ - ще съжалявате, че не сте успели навреме!

СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯТА ЩЕ СЕ СВЪРЖА С ВАС.
Ще ви обесня как бързо да получите подаръчните акции.

Очаква се входа за нови акционери да бъде затворен до края на годината.
No comments:

Post a Comment