Friday, October 7, 2016

Последни новини от SWIG


Как да станем милионери за срок от 8-17 месецаОт 20 септември до 24 септември 2016г. се проведе най-голямото в света Международно транспортно изложение в Берлин - InnoTrans 2016. Именно там пред световната общественност най-напред бяха демонстрирани индустриалните мостри на въздушната струнна система за градски транспорт, а също и защитните модули на SkyWay.

Академията на частния инвеститор е стратегически партньор на SWIG (Skay Way Invest Group) и с цялата си отговорност ни съобщават, че до капитализацията и извеждането на транспортната система на SkyWay на пазара – остава съвсем малко време.

Ако все още не сте или желаете да станете обезпечени или милионери за съвсем кратък срок от 8-17 месеца, то присъединете се към екипа от  професионалисти на SWIG, която се ръководи от  генералния директор на Sky Way Invest Group, акционер на Sky Way, автор и създател на проекта за обучение - Академия на частния инвеститор, професионален инвеститор, коуч (треньор) и бизнес-коуч  по финансово и инвестиционно развитие на личността, магистър и мениджър по мрежов маркетинг  - Андрей Ховратов.

Инвестициите в Sky Way и Skay Way Invest Group – са инвестиции, които се случват веднъж на 100 години.Ако желаете да започнете с инвестиции по-ниски от $100 регистрирайте се SWIG.No comments:

Post a Comment