Monday, November 14, 2016

Развитие на проекта Sky Way


Кратък анализ на извършеното до сега


Както вече е известно, новият етап на развитие на проекта започна от 20 октомври 2016 г., което беше съпроводено с промяна на дисконта при покупка на акции. Какво означава това събитие и защо много хора подценяват глобалността на това, което се случва в рамките на развитието на проекта по целия свят?

Малко предистория:В началото на 2014 г., компанията приема решение за използване метода "народно финансиране - Краудинвестинг" от цял свят, за да реализира амбициозната идея на Анатолий Эдуардович Юницкий. Към него момент все още нямаше конструкторско бюро в Минск, нямаше щатни служители, освен това нямаше и строителство на демонстрационния център по продажба на технологиите. Бяха само Анатолий Эдуардович Юницкий с неговата почти 40-годишна история и няколко активисти.


Внимание! От началото на 2014 до октомври 2016 г., измина не толкова голям период от време, в сравнение с това как са се развивали глобални корпорации като Apple, Google, Facebook, Alibaba и т.н.Какво е направено до днес, 14 ноември 2016:
 1. Успешно работи конструкторско бюро в Минск, кадровия състав на което наброява близо 200 висококласни специалисти, като техния брой непрекъснато расте в зависимост от развитието на компанията;
 2. В град Марьина Горка, Беларус, върви строителството на ЕкоТехноПарк Sky Way - демонстрационен център за сертификация и продажби на технологии;
 3. На 28 и 29 ноември 2016 е планирана първата закрита демонстрация на действащите промишлени образци на подвижния състав за тесен кръг от посетители (правителствени делегации от много страни, потенциални и реални големи инвеститори, бизнесмени, предприемачи и т.н.)
 4. Към днешна дата, инвеститори (акционери) в SkyWay са физически и юридически лица от 102 страни;
 5. През септември и октомври 2016 г., действащите промишлени образци на Sky Way за първи път бяха представени с голям успех на най-големите световни транспортни изложения в Берлин (Германия) и Минск (Беларус);
 6. В близко бъдеще ще започнат реални действия по реални целеви проекти в Европа, Китай, Русия, Украйна, Индия и много други страни;
 7. Най-важното, което трябва да се отбележи:... това е невероятната скорост и професионализъм на производството на първия подвижен състав на Sky Way
Внимание! За по-малко от 4 месеца екипа на Анатолий Эдуардович Юницкий успява да проектира и произведе 2 промишлени образеца на уникалния, иновационен подвижен състав - Юнибус и Юнибайк, който нямат аналог в света.
    8. Развитието на Струнната технология SkyWay беше подкрепена на държавно ниво в няколко страни (Русия, Република Беларус, Словакия, Ирландия...)


В обобщение на горе казаното:
 • Огромни благодарности на всички инвеститори и активисти, които участват в глобалния проект на хилядолетието!
 • За такъв кратък срок от време е извършено огромно количество работа (за тези, които разбират за какво става дума).
 • Проектът SkyWay активно продължава да се развива в геометрична прогресия. И никой и нищо не може вече да го спре!
 • След закритата демонстрация на подвижния състав (много скоро, на 28/29 ноември 2016 г.) проекта ще стане по-ясен и разбираем за потенциалните големи инвеститори, за много държавни служители, бизнесмени, предприемачи и големите финансови институции;

За тези, които от самото начало внимателно следят новините и напредъка на проекта SkyWay, не е тайна, че има доста големи финансови институции, както и частни потенциални инвеститори, които очакват с нетърпение първичната демонстрация на технологията в действие на територията на ЕкоТехноПарка.

А сега, нека всеки да си зададе въпроса:
 1. На лице са огромната финансова възможност и голямото изкушение да се инвестира в съществуваща реална, иновационна транспортна технология, където перспективите са безкрайни.
 2. Кой би устоял на това изкушение и би твърдял, че SKY WAY - това не е истина? Разбира се - скептиците! Но моето лично мнение е, че изкушението ще бъде над скептицизма.

И НАЙ-ВАЖНОТО! 
Когато финансирането на Струнната технология бъде закрито, темпът на строителство на ЕкоТехноПарка и адресните целеви проекти ще се увеличи многократно.

Направете си сами изводите.

Девизът на компанията: 
"Строй Sky Way - Спасявай Планетата"No comments:

Post a Comment