Tuesday, November 29, 2016

Tестови изпитания в ЕкоТехноПарка


Започнаха тестовите изпитания на юнинбайка на Sky Way
Първите тестови изпитания в ЕкоТехноПарка започнаха днес 28.11.2016, както беше обявено официално от компанията.

Подвижният състав на транспорта за разходка и туризъм, Юнибайк Sky Way, успешно премина първите си километри. Експертите извършват необходимото калиброване на оборудването, вземайки под внимание полевите условия. Успоредно с това се проверява и пътната структура.

Тестовите изпитания се провеждат под контрола на Генералния конструктор на Sky Way, Анатолий Эдуардович Юницкий.


Вижте първия тест на юнибайка и радостта на целия екип.


За всички скептици, които не смееха да се включат в проекта на Sky Way и да си купят дял от компанията все още не е късно. Компанията напредва и през 2018 очакваме първите дивиденти. 

В настоящия момент в Минск се намират официални делегации от 4 държави: Австралия, Филипини, Израел и Канада. Целта на тяхното посещение е членовете на делегациите да се запознаят отблизо с работата на конструкторското бюро на ЗАО "Струнни Технологии", а също да присъстват на закрита демонстрация и тест-изпитания на подвижния състав към този момент на територията на ЕкоТехноПарка в Марьина Горка.

Всяка от делегациите има конкретно предложение за строителство на инфраструктурни транспортни проекти на базата на Струнната Технология в съответната държава.

От австралийска страна, в състава на делегацията влиза компания "Aurecon" - партньор на "Australia Sky Way". 

"Aurecon" - това е голяма международна компания, която наброява над 7500 служители, които работят в 28 страни в Африка, Азиатско-тихоокеанския регион и Близкия изток.

Фирмата "Aurecon" е поела отговорността да приведе в съответствие проектната документация, подготвяна за строителството на пътища SkyWay в Австралия, според местни технически стандарти. Още през следващия месец "Aurecon" ще започне техническото разработване на плана за транспорта линия на територията на австралийския университет Флиндерс, в Аделаида.
Ако желаете да започнете с инвестиции по-ниски от $100 регистрирайте се SWIG.No comments:

Post a Comment