Friday, February 10, 2017

SkyWay навлиза в девети етап


Преход към Девети Етап на Развитие!


На 08.02.2017 Група компании SkyWay обяви успешното приключване на осмия етап на развитие. Значението на събитията, случили се по време на този период, е трудно да остане незабелязано. Предлагам да си спомните най-важните от тях:

Начало на тестовите изпитания. 
В края на месец ноември 2016 г. на територията на изпитателния полигон Sky Way - ЕкоТехноПарк - беше даден старта на изпитанията на подвижния състав. На участъка за лекия градски транспорт Юнибайк преодоля първите си километри по "небесния път". Особено важно е това, че технологичните предимства на Струнния транспорт бяха потвърдени още във фазата на тестване, демонстрирайки многократен запас здравина и надеждност на пътната структура.

Сертификация на Струнния транспорт. 
Успоредно с ходовите изпитания на подвижния състав влезе в действие http://rsw-systems.com/?r=103162и процедурата за сертифициране на Струнния транспорт. През декември 2016 Проектната организация SkyWay подписа споразумение за сътрудничество с "Научно-технически център НИИ "Горэлектротранспорт" и научно-образователния Център по стандартизация, сертификация и обучение "Система" ФГАОУ ВО при "Санкт Петербургския политехнически университет Петър Велики". При съвместни усилия започна провеждане на тестове за влиянието на пътната структура и подвижния състав върху околната среда, измерване на нивото на вътрешния и външния шум по време на движение, тягово-динамичните и спирачни характеристики, електро и пожарна безопасност, плавност на движението, конструктивна безопасност, здравина на подвижното тяло в статични и динамични режими и още много други. Системите за управление също така бяха подложени на проверка в лабораторни и полеви условия.

Строителство на ЕкоТехноПарка. 
Строителните работи в тестово-сертификационния център на SkyWay достигнаха до финалната права. Завършено беше строителство на пътната структура и анкерните опори на колелата/обръщачи в участъка на лекия градски транспорт, завършва монтажа на металните ферми за градския и високоскоростния транспорт, установени са анкерните опори за товарния струнен комплекс, държавните административни органи в Беларус предоставиха участък земя за изграждане на 16-километрово трасе за високоскоростната магистрала, на която подвижния състав може да достигне скорост до 500 km/h.

Комерсиализацията на проекта. 
Изтичащият осми етап също се характеризира с ръста на имиджа на технологията SkyWay на международната сцена и търговския интерес към нея: представителите на Русия, Турция, Филипините, Индия, Австралия и Канада посетиха ЕкоТехноПарка и цеховете за опитно-експериментално производство на SkyWay. Подписани са редица документи за сътрудничество, отворени нови области на партньорство и взаимодействие, обсъжда се строителството на нови адресни проекти.

ВНИМАНИЕ!
Прехода към девети етап на развитие ще се проведе на 8 Март 2017. 
Едновременно с това ще бъде извършена СМЯНА НА ДИСКОНТА! 


No comments:

Post a Comment