Sunday, April 30, 2017

Снимки от тестването на юнибуса в ЕкоТехноПарка!Sky Way - първи снимки от изпитанията на Юнибус в ЕкоТехноПарка!


За първи път се публикуват снимки на подвижния състав за градския пътнически транспорт, Юнибус, в ЕкоТехноПарк SkyWay. Те са направени по време на закрити изпитания на градския транспорт, които преминават в рамките на първата фаза на монтажа на струнните релси (в момента функционира само корпуса на релсите). Още на този етап е възможно да се убедим в надеждността на системата, както и високата устойчивост към разрушаване. 

Тестването на градската транспортна система се извършва успоредно с подготовка за посещението в ЕкоТехноПарка на министъра на градското развитие и представител на Община Дхармшала, господин Судхир Шарма и участието на SkyWay в изложението "Smart Cities India", което ще се състои от 10 до 12 май, 2017.

На снимката: Виктор Бабурин - Директор по развитието на ЗАО "Струнни технологии" (в дясно) и Алексей Суходоев - Член на Управителния съвет на фонд SWCapital (в ляво).  И двамата трудно удържат емоциите си при видяното по време на теста на Юнибуса.
40 минути - Толкова е било времето, необходимо на представителите на делегациите от Южна Корея, Полша, Япония и Индия, за да потвърдят 100% своята готовност за сътрудничество със Sky Way, след демонстрация на ходовите изпитания на Юнибуса и разговора с Анатолий Юницкий.Нашият девиз в компанията: 
"Строй Sky Way - Спасявай Планетата"

No comments:

Post a Comment