Friday, April 28, 2017

Визита на идийска делегация в EcoTechno Park


Sky Way - Посещение на делегация от индийския щат Химачал-Прадеш!


На 27 Април 2017г., делегация от община Дхармшала, начело с г-н Судхир Шарма, министър на градското развитие на индийския щат Химачал-Прадеш, в който се намира града, посети ЕкоТехноПарка. В състава на делегацията участва също и Генераления директор на швейцарската консултантска компания Castor Consulting AG, г-жа Доротея Джегер.


Това посещение се провежда в рамките на дългогодишна работа по подготовка за изграждане на транспортно-инфраструктурни комплекси Sky Way в Индия, за които компанията продължава подробно да информира своите партньори. В настоящия момент Sky Way работи в Индия по две направления: в щата Джаркханд, където беше подписано тристранно споразумение за инвестиции и в град Дхармшала, където се разглежда възможността за изграждане на транспортна мрежа в рамките на държавната програма Smart Cities. 

Гостите имаха възможност да видят и сами да се убедят в това, как успешно се разширява територията на ЕкоТехноПарка, според все по-нарастващите нужди от демонстрационни зони и да обсъдят тестването на транспортна система за градски транспорт, което се провежда в рамките на подготовката на Sky Way за участие в изложението Smart Cities India (10-12 май 2017). 

Следете за следващите публикации, в които ще научите подробно описание на посещението.Ако желаете да започнете с инвестиции по-ниски от $100 регистрирайте се SWIG.
Нашият девиз в компанията: 
"Строй Sky Way - Спасявай Планетата "

No comments:

Post a Comment