Thursday, April 6, 2017

Oline income with NewAge Bank


Нова генерация пасивни доходи с 

New Age BankNew Age Bank е напълно легална компания с регистрационен номер 10632891. Справка относно документите на компанията можете да проверите на тук.

New Age Bank - първата в света Bitcoin банка от ново поколение. Никой до сега не е предоставял такива революционни възможности за използване на Bitcoin.

Банката дава възможност за онлайн пасивни доходи, които са просто недостъпни за повечето от другите онлайн ресурси. Висока печалба за клиентите и ефективност на дейността за всички.Пасивният доход от NAB е най-новият в историята на  Bitcoin сделките и безопасността.

За да се присъедините е необходимо да се регистрирате в NAB от тук. След това влезте в акаунта си и от менюто Deposits cards си изберете депозитна карта. Кликнете върху бутона Deposit и заредете баланса си със стойноста на избраната от вас депозитна карта. След като парите ви се появят във вашия баланс от кабинета си кликнете върху Buy a new card изберете същата карта и кликнете върху бутона Buy this card. Картата ще се появи в кабинета ви и ще генерира доход на всяка секунда. 

Можете по всяко време да изтегляте натрупаната сума в картата ви като за целта трябва да кликнете върху бутона Take to my balance, който се намира под картата ви в кабинета ви. Парите ви ще се появят в My balance. Кликнете върху бутона Withdraw попълнете сумата, която е в сметката ви и отново кликнете върху Withdraw, а след това върху бутона Confirm. След няколко секунди парите ви ще са прехвърлени във вашата биткойн сметка. Можете да проверите това от менюто History. 

Съжалявам сайта изчезна от интернет пространството.

No comments:

Post a Comment