Tuesday, April 4, 2017

Пожизнен доход с Richmond Berks


СИГУРНИ ДЪЛГОСРОЧНИ ИНВЕСТИЦИИ Компанията Richmond Berks LTD работи на пазара за недвижими имоти вече в продължение на осем години и има открити офиси в няколко страни. Можете да им доверите вашите инвестиции и да бъдете сигурен, че ще получите стабилен пожизнен доход .

Иновативната технология на работа с инвестиции "RichShare" ни позволява да използваме парите на клиентите за търговия на пазара за недвижими имоти с по-нататъшно вземане на печалба. Нашите клиенти получават печалба пропорционално с техните инвестиции, докато компанията получава определен процент, който зависи от разходите по сделките с имоти.
Направените веднъж инвестиции ви носят пожизнен доход – техният срок не изтича - Вие получавате 1,6% печалба от инвестициите си ежедневно (в събота и неделя - 0,7%) + възможност чрез изпълнението на елементарни задачи /попълване на профил, споделяне във ФБ и др/ да прибавите към доходите си до $ 110 – вашият БОНУС депозит, по който ви се начисляват 0.05% дневно – и който имате възможност да увеличавате постоянно чрез новите опции, които ви се предоставят – например изпращането на долар на своите партньори на всеки 3 дни/при което и вие го получавате/. 

Минималната инвестиция /не е задължителна/, е $10, като Бийткойн инвестициите също са възможни. Минимума за плащане е 0.50. От инвестициите на партньорите си получавате 10%, от тези на второ ниво/рефералите на вашите реферали/ - 5%.Сайтът се развива и става все по-стабилен – плащането е INSTANT – тоест мигновено. Появяват се нови бонус опции и възможности, за които ви информират редовно чрез мейл и съобщения в чата на сайта – например Промо код – възможност да получите от 3% до 10% върху сумата, която инвестирате, както и на по-късен етап, след като съберете над $100 Бонус баланс, да го размените ако желаете /при инвестиция от $100/ срещу 15% към вашия основен баланс, където получавате по-значителни начисления. 

Payment processors: PM, Bitcoin, Payeer, Advcash

Всички, които желаят де се присъединят в рамките на 6 дена (от 04.04 2017 до 09.04.2017) могат да използват един от двата Промо кода и ще получат съответно 10% или 15% върху инвестицията си. 
За регистрация кликнете върху банерите или тук.
No comments:

Post a Comment