Friday, April 7, 2017

Новини за старта на SKY WAY в Индия


Sky Way - разкрити са подробности за адресния проект в Индия!


Издание "Hindi.news18", един от най-големите медийни портали на страната, съобщи за представянето на Струнните транспортни системи пред жителите на Индия. Със специална гордост изданието подчертава факта, че SkyWay технология ще се осъществява на първо място не в столицата, а в регионите. Първият от тях ще бъде град Ранчи, в щата Джаркханд. За първи път пред широка публика се споменава партньора на Sky Way - това е компанията Tenaci Engineering India.

Компанията Tenaci Engineering India работи по създаването транспортни мрежи, като се занимава с инженерингова и консултантска дейност по стратегическото развитие на индустрията. Това е един опитен международен играч, зад който стои успешното изпълнение на проекти в Холандия, Индия и Франция. 


Огласена е и точната стойност на проекта - тя ще бъде 58 милиарда рупии (около 890 милиона щатски долара, по обменния курс към датата). Представителят на индийската страна, Хариш Мехта, не скри, че публикуваната по-рано в пресата информация за проекта "път до резиденцията на Далай Лама" в Джармсала, е повече от реална и той ще бъде реализиран в близко бъдеще.

Обявени са също и подробности относно тристранното инвестиционно споразумение, което беше подписано през февруари, след няколко месеца работа с индийската индустриална и инвестиционна група. Мащабният проект се състои от три части: градски тестов участък ще бъде създаден в самия град Ранчи; ще бъде създаден високо-скоростен участък с дължина от 125 км, който ще свързва столицата на щата с най-големия град - Джамшедпур, а транспортната система за столицата на щата ще бъде изградена след тестовия участък.

Сътрудничеството с Индия последва през септември 2016, след успеха на InnoTrans. Състояха се няколко посещения на Президента на Група компании Sky Way, Анатолий Юницкий, в Индия, проведени бяха разговори по различни нива на управление, в това число и презентация в присъствието на Нитин Гадкари, министър на автомобилния транспорт, магистрали и товари в страната с население от 1,3 милиарда души. Цялостно решение на сложните проблеми в транспорта на щата Джаркханд ще създаде около 1000 работни места. Стартът на търговска експлоатация на проекта е планиран за 2020 г., годината на Белия Метален Плъх по източния календар.


Sky Way се развива със страхотен темп! Все още можеш да се включиш и да придобиеш акции. Историята винаги се повтаря. Не забравяй днешните гиганти, чиито акции някога са били центове, а днес си казваме:"Ех, да съм знаел..."

Нашият девиз в компанията: 
"Строй Sky Way - Спасявай Планетата!"
No comments:

Post a Comment