Sunday, April 23, 2017

Sky Way - последни новини


SkyWay ускорява своето разрастване! 


Вероятно остават броени месеци, в които малки инвеститори като нас ще могат да закупят акции! Ако обмисляте включване в проекта, не се бавете дълго! Ако имате сериозни намерения, свържете се с мен, за да ви изпратя покана по имейл с купон за 25$ отстъпка.


Последни новини:
  • Планирано е посещение на ЕкоТехноПарка в Марьина Горка на Президента на Република Беларус, Алексанрър Г. Лукашенко, до ЕкоФеста, т.е. преди 1 юли;
  • В момента, на тестово-сертификационния център ЕкоТехноПарк, с официална визита са делегации от Япония, Полша, Индонезия, Унгария и още 4 държави;
  • Обема на инвестиции в проекта Sky Way от Европа надхвърля 8 пъти обема на инвестициите от Русия;
  • Повратна точка за входа в компанията на големи инвестиционни фондове най-вероятно ще бъде датата 1 юли 2017, когато ще се състои Международния ЕкоФест Sky Way. В тази логика, срока на затваряне входа в Струнната технология e възможно да бъде съкратен до 1 юли! След затваряне на входа, инвестиции в Адресни проекти ще се осъществяват чрез ICO, което трябва да доведе до капитализация на компанията.
В началото, на първо място ще се финансират само на най-печеливши проекти с бърза възвръщаемост на инвестициите, такива като Индия, Индонезия, с висок пътнически трафик и проекти за товарни превози с висока доходност.

Анатолий Юницкий отива да избере място за строителството на ЕкоТехноПарк в Индия.


Повече новини, относно развитието на проекта, очаквайте скоро!

Нашият девиз в компанията: 
"Строй Sky Way - Спасявай Планетата"


No comments:

Post a Comment