Saturday, April 29, 2017

Sky Way - оцеляване на човечеството!


 Нова идея за оцеляване на човечеството!Представител на Международния съюз на железниците: 
"Sky Way - нова идея за оцеляване на човечеството"

Координаторът по стандартизация на Международния съюз на железниците, Витаутас Киндерис, говори във видео интервю за отношенията между Изтока и Запада в развитието на транспорта на планетата. 

"Нова идея за оцеляването на човечеството" - това е краткото описание на Sky Way, което направи уважавания гост от международната организация. 

За "заложниците" и правилата на пазара в живота на планетата Земя, както и перспективите за сертификация на Струнната технология - предлагаме нашето видео.

Ще напомним, че неотдавна представителна международна делегация, състояща се от координатора на Международния съюз на железниците, както и заместник главните редакторите на списанието "Железниците на света" и в-к "Евразия Вести", посетиха конструкторското бюро и опитно-експерименталното производство на ЗАО "Струнни технологии", както и тестово-сертификационния център Струнни Технологии на Юницкий, в Марьина Горка.

Ръководството на компанията запозна чуждестранните посетители с успехите на конструкторите, показа тестове на Юнибайка, изградената пътна структура за градския пътнически транспорт с дължина 1 км, готова за ходовите изпитания на 14-местен Юнибус, който членове на делегацията също имаха възможност да видят със собствените си очиНашият девиз в компанията: 
"Строй Sky Way - Спасявай Планетата"

No comments:

Post a Comment