Wednesday, April 12, 2017

SkyWay и RailwayTech 2017 в Индонезия


Sky Way - резултати от участието в RailwayTech 2017, Индонезия!


Делегацията на ЗАО "Струнни технологии" току-що се върна от Индонезия, където иновативния транспортно-инфраструктурен комплекс Sky Way беше представен на участниците и гостите на международната конференция и изложба на железопътните технологии, RailwayTech 2017, както и на бизнеса и държавните структури в региона.

Говорихме с една от участниците на форума, ръководител на отдела за международно сътрудничество на нашата компания, Анастасия Лейко, която разказа за това, как е преминал този международен преглед на железопътния транспорт, което беше основна цел на нашето участие в изложбата, имало ли е много европейски компании, достигнали толкова отдалечен район, Индонезия, колко голяма е нуждата от услугите, които предлага Sky Way, какъв е обема на пазара на транспорта в региона, както и много друго.

Ще научите също как беше приета делегацията на Sky Way в тази страна, какви награди получи, какъв е бил интереса към нашата революционна технология. Разбира се, беше направено сравнение на изложението, с това на InnoTrans 2016г. в Германия, споменати бяха най-важните посетители на щанда на Sky Way, както и междинните резултати и бъдещи планове. 

Гледайки малко напред, ще съобщим, че колектива на ЗАО "Струнни технологии" вече се подготвя за следващото изложение. Къде е мястото, където то ще се състои? - отговор ще намерите във видео интервюто.Нашият девиз в компанията: 
"Строй Sky Way - Спасявай Планетата"

No comments:

Post a Comment