Thursday, May 11, 2017

News from Smart Cities India!


Sky Way - Първи отзиви от изложението Smart Cities India!

Интереса към Sky Way е огромен


Както знаем, в столицата на Индия, Делхи, от 10 до 12 май се провежда международно изложение Smart Cities India, в което Група компании Sky Way заема своето достойно място.

По думите на Алексей Суходоев, член на Управителния съвет на фонд SkyWayCapital, който влиза в състава на нашата делегация, интереса към Струнната технология е огромен. Резултатите от мероприятието до този момент надхвърлят и най-смелите очаквания. 

Експозицията на Sky Way e посетена от представители на два крупни инвестиционни фонда, които са изявили желание и готовност да подкрепят реализацията на различните адресни проекти в Индия. 

В първия ден от изложението, на среща с потенциалните партньори и гости, Генералният конструктор, Анатолий Юницкий, говори за развитието и приложението на концепцията "Smart Linear City" (SLC) Sky Way. Неговото представяне не оставя равнодушен нито един от присъстващите представители на компании от всички краища на света.

След посещение на щанда на Sky Way, представители на една от четирите най-големи консултантски и одиторски компании в света, английската PricewaterhouseCoopers (PwC), излизат с предложение да бъде направен действащ модел на подвижния състав за високоскоростен транспорт ( в мащаб 1:10 - на снимката), който да бъде предоставен в главния офис на тяхната компания. Според тях, това ще помогне за популяризирането на иновативния вид транспорт сред повече от 200 компании, които сътрудничат с PwC.

Днес Анатолий Юницкий пътува за град Дхармшала, по покана от местните власти. Възможно е за него да бъде организирана среща с Далай Лама, чиято резиденция се намира в същия щат и до която в скоро време ще бъде изградено трасето за лек градски транспорт Sky Way.
Какъв би бил отзвукът по целия свят от една такава среща, всеки сам може да се досети.


  


Нашият девиз в компанията: 
"Строй Sky Way - Спасявай Планетата"

No comments:

Post a Comment