Thursday, May 4, 2017

Sky Way - "Бъдещето настъпва все по-бързо"

Новосибирск - преминава към изпълнението на програмата "Интелигентен град"Тази пролет в столицата на Сибир - Новосибирск, се проведе дълго очаквания форум на иновациите, "Градски технологии 2017". Веднага след като събитието приключи, Кмета на града нареди да се премине към изпълнението на програмата "Интелигентен град" и да се реши коя технология ще се използва в града, в рамките на тази новаторска програма. Като обобщение, модератора на форума сподели своите заключителни предположения.

Ръководителят на отдела по промишлеността и иновациите към кметството на Новосибирск, Александър Люлько, даде коментар в изданието РБК, където той отбеляза:

"Това е абсолютно ясно, че ние ще приложим интелигентна система за трафика. Разбира се, ще бъде въведена технология при достъпна среда за хора с увреждания. Няма нужда да се чака - това вече се случва. Да, разбира се, много технологии все още се нуждаят от изследвания, и още много други са само на теория, като SkyWay. Не може да се очаква тяхното появяване през следващата година, но бъдещето идва все по-бързо и по-бързо, така че всичко това не е фантазия - това е близката перспектива.

Налице е също така развитието в по-далечна перспектива. Това са новите форми на транспорт. Например, надземната система Sky. Това е инсталирана на опори релсовото-транспортна естакада за предвижване на специален подвижен състав. Тя има невероятно количество предимства, но засега само в процес на развитие. Въпреки това, тя вече е била демонстрирана по време на изложение в Германия."

Активното внимание на местните власти към Струнния транспорт възниква след участието на Sky Way във форума "Новосибирск - град с безкрайни възможности", която се проведе на 25-26 август 2016. Група компании Sky Way се включва активно в прилагането на концепцията за "интелигентни градове". След посещението на министърa на градското развитие и представител на Община Дхармшала, г-н Судхир Шарма, и тестването на системата за градски транспорт, Sky Way ще вземе участие в изложението "Интелигентни градове" Индия (10-12 май).

Благодарение на държавната програма "Интелигентни градове", проектите на Sky Way могат да се мащабират по цялата страна. Мисията "Интелигентни градове" е разработена от парламента на страната за подновяване и изменение на градските пространства. Целта е - създаването на 109 градове с инфраструктура за дружно и стабилно общество. Нейното изпълнение се реализира от Обединеното министерство на градското развитие и градската управа на населените места. Парламентът изпълнява програмата, чрез създаване на "умни" сателити в близост до големите центрове.Нашият девиз в компанията: 
"Строй Sky Way - Спасявай Планетата"

No comments:

Post a Comment