Tuesday, May 9, 2017

Как да генерирате трафик с Twitter?

Защо Twitter е огромна възможност в момента?Ако сте като повечето маркетингови компании, вероятно сте се опитвали да използвате Twitter, за да генерирате трафик към сайта си и най-вероятно не сте успели да видите резултатите, които сте очаквали.

Предполагам,че това ви звучи познато.

Създали сте си профил в Twitter по някое време. Първоначално сте туитвали редовно, но не сте били сигурни какво правите. Повечето от вашите тweets, които сте публикували, вероятно не са били споделени или може би са били слабо промоционални. 

През първата година може би сте получили шепа последователи, но нищо сериозно от маркетинга ви, което наистина да промени вашия бизнес.

И в този момент или напълно си мълчите в Twitter, или все още виждате подобни резултати (т.е. липса на резултати).

Това означава ли, че Twitter не работи за генериране на трафик?

Разбира се, че не.

Няма значение какъв тип бизнес развивате, ако не използвате Twitter за генериране на трафик и изграждане на вашия онлайн имидж, вие не сте на бизнес лодката.

Хората са в Twitter и част от разговорите са относно техните интереси. Ако можете да ангажирате хора, интересуващи се от това, което предлагате, можете да генерирате повече трафик и да печелите като луд.

В момента Twitter има над един милион регистрирани потребители и над 316 милиона от тези потребители са активни всеки месец.


Вие можете да започнете да получавате трафик в рамките на минути от публикуването ви в  Twitter. 

Въпреки, че Twitter има платена платформа, можете да генерирате хиляди посетители безплатно без да плащате за кликвания или импресии - 100% безплатен трафик.

Ето защо Twitter е голям и ще става все по-голям!

БЕЗПЛАТНО - Ако предприемете действия днес, можете да получите достъп до електронната книга Twitter Marketing Excellence FREE! 

No comments:

Post a Comment