Tuesday, June 27, 2017

Печелете с EtereumPro

4 ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ПЕЧЕЛИТЕ С ETHEREUM


Само в EtereumPro получавате плащане  за рекламиране на вашите съществуващи проекти!


В EtereumPro имаме 4 начина да печелим. След регистрация в проекта вие имате възможност да участвате във всеки един от проектите, които изберете. При желание може да участвате във всички проекти, за да увеличите печалбите, но може даучаствате и само в един проект. 

В четвъртия проект на EtereumPro, който ще стартира към края на месеца имате възможност да печелите без дори да регистрирате никого, без да промотирате и да каните нови хора. 

В матриците имате възможност да печелите огромен матричен бонус т.е. бихте могли да получите един спиловър ефект и да печелите от матричен бонус дори и без директно да регистрирате никого, но това разбира се няма как да бъде на 100% гарантирано. 

Бонусите обаче за промотиране и регистриране на нови клиенти са много, много добри и е препоръчително да се възползвате и от тези бонуси.

С участието си в EtereumPro получавате огромен трафик към всеки ваш съществуващ бизнес или към всеки сайт, който желаете да промотирате. 

Нека разгледаме накратко матриците:

ETEREUM PRO MONTHLY MEMBERSHIP MATRIX 
1 OF 4

Първата матрица е с $8 месечо членство и след като натрупате печалби от тази матрица можете да се прехвърлите към следващите. Потенциала за печалба от тази матрица е $500 при пълна матрица.

Втората матрица е с $16 на месец. Потенциала за печалба при тази матрица е $998.08 при пълна матрица.

Третата матрица е с $32 на месец. Потенциала за печалба при тази матрица е $1996.16 при пълна матрица.

Четвъртата матрица е с $64 на месец. Потенциала за печалба при тази матрица е $3992.32 при пълна матрица.

Потенциала за печалба, ако участваме във всички матрици и разбира се, ако са запълнени всички марици е $7 485 за месец. Понеже ние сме в самото начало и това няма как да стане толкова бързо, но това не бива да ви отчайва. Имайте предвид, че това е в Eter, а цената му постоянно се увеличава и увеличава, което е една от най-добрите новини.

Уникалното при тази матрица, е че 100% от постъпленията на компанията се разпределят между членовете.

Можем да останем само с първата матрица или с първата и втората, а може да си закупим места и във всичките матрици. Решението си наше.


Следващите проекти и източници на приходи са:

ETEREUM PRO BEGINNER MATRIX - 2 OF 4


THE BEGINNER CYCLER: 
За да запазите своето място в beginner cycler ще ви струва еднократна такса от само $4.50 на позиция. При затварянето на тази позиция вие получавате $159 в eter и можете да го направите отново и отново, защото при запълването на всяка една позиция освен $159 получаваме и 53 нови позиции в матрица 1. Единственото, което правите е да закупите позиция за $4.50 еднократно! 

В матриците от по-високо ниво влизаме автоматично и системата ни добавя НОВИ ПОЗИЦИИ в матрицата за начинаещи от 1 ниво за нас!

По-нататък колкото повече прогресирате през четирите матрици за начинаещи циклери, толкова повече позиции се генерират, за да помогнат на новите потребители да печелят по-бързо и  по-големи са  изплащания!ETEREUM PRO MASTER MATRIX - 3 OF 4


THE MASTER CYCLER:
За да запазите своето място в Master Matrix ще ви струва еднократна такса от само $125 на позиция. След запълването на тази позиция получаваме $600 и 10 нови позиции в матрица 1, като от всяка от тях можем да получим по още $600. Членовете могат да изберат и закупят колкото позиции желаят! 
ETEREUM PRO MINING CONTRACTS

За сега този проект няма да стартира заедно с другите проекти, но очакваме тази четвърта платформа до края на месец юни.

В тази платформа става въпрос за копаене на Etereum Mining Contracts. Всеки всеки един договор ще ни струва $2.50 за за една година. С тази сума закупуваме 100 MHZ мощност за копаене. Възвращаемостта при тестовете за тази платформа за сега е между 6-8% на седмица. Но когато тръгне платформа ще се премесметне вече по-точно колко ще получаваме. Това за сега прави около 300% на година. В тези проценти не са включени ръста на цената на eter. Затова се очаква да се печели повече от 300% на година.

В тази платформа не е необходимо да каните хора, да промотирате. Можете да закупите своите пакети и да очаквате доходост и възвращаемост от тях. 

Компанията обаче предоставя възможност на хората, които промотират канят хора и имат екипи да печелят 7% директен бонус от своите директно регистрирани. Така че с тези 7%, които ще получаваме бихме могли да закупуваме нови пакети ида увеличаваме нашата мощност, а от там и нашите печалби. 


До края на месец юни очакваме всичко да заработи нормално, ето защо препоръчвам на всички, които все още нямат етери да си направят портфейлите. Препоръчвам ви Coinpayments. Много удобен портфейл за 65 криптовалути. Заредете си порфейла с биткойни, а с тях си закупете etereum.

4 WAYS TO EARN

INCOME STREAM ONE – THE BEGINNER CYCLER: A onetime fee cycler system that provides traffic and fantastic payouts!
It costs a onetime fee of just $4.50 per position to start and pays out $159 over and over again!
Members can purchase as many beginner cycler positions as they choose!
We automatically enter you into the higher level matrices and add NEW POSITIONS into your level 1 beginner matrix for you!
The further an individual progresses through the 4 beginner cycler matrices, the more positions are generated to help new comers earn faster, and the larger their payouts become! 

INCOME STREAM TWO – THE MASTER CYCLER: A onetime fee higher ticket cycler system that provides traffic and fantastic payouts!
It costs a onetime fee of just $125 per position to start and pays out $600 over and over again!
Members can purchase as many cycler positions as they choose!

Be apart if the Ethereum PRO! Prelaunch Now On!
4 Ethereum programs under 1 Roof! 
💥. Cycler is only $4.50 per position. 
💥. Cycler is $125.00 per position 
💥. Matrix $8 dollars monthly. 
💥. Mining to be added at a later date 
Join Here: https://ethereumpro.biz/?spr=lavishsv 
Smart time to get in on this growing crypto currency.

Кликнете за регистрация в проекта

No comments:

Post a Comment