Sunday, July 16, 2017

SkyWay - реалност в Индия!


Sky Way - зелена светлина в Индия!Изминаха малко повече от три години и половина от деня, в който един Човек пое персонална отговорност за осъществяването на един велик проект, призван да промени коренно живота на хората и планетата, на която живеем. 

Името на този Човек е АНАТОЛИЙ ЭДУАРДОВИЧ ЮНИЦКИЙ - учен, изобретател и конструктор, създател на Струнната технология. Днес, много хора от различни краища на света са свидетели на реализацията на това, което Юницкий заяви още при старта на компанията през 2014 г. - ЕкоТехноПарк Sky Way в Марьина Горка, Република Беларус, е доказателството за това.

След предварително обявената новина от Индия през тази седмица, вълна от положителни емоции се надигна сред всички участници в Sky Way, в това число и самото ръководство на компанията. Сега, когато всички очакваме публикуване на официалното потвърждение на тази новина от Група компании Sky Way, заместника на Генералния конструктор и Директор по развитието на ЗАО "Струнни технологии", Виктор Бабурин уверено твърди, че всичко е наред и че всеки изминал ден в Sky Way не е живян напразно. Познавайки формата на подаване на информация от Виктор, мога смело да кажа - тази новина е просто ОГЪН! Ако новината за стотиците Адресни проекти в тази страна се потвърди, то дивидентите само от използването на транспортната технология в Индия ще радват пожизнено както нас самите, така и поколенията след нас.

Количеството на предварителните заявки ще бъде грандиозно. За нас, като акционери, това е готова шведска маса. Тези, които все още не е с нас: ... Присъединявайте се - черен хайвер има достатъчно за всички! 

Представете си само за момент: ако в една държава с население от над 1,3 млрд. население, дори само 1 десета част от хората започнат да използват нашия транспорт ( разбира се, това са продадени билети ) ... как Ви се струва такава сума, Уважаеми акционери? 

Всички просто са шокирани от инженерните решения на Юницкий и държавни глави от своя страна се редят на опашка и дават зелена светлина за развитието на технологията ...  а, те всички се страхуваха от монополите и корупцията. Една идея, чието време е дошло, е невъзможно да бъде спряна. Имате все още време да  вземете на борда своите роднини, докато не е твърде късно, и докато активите на коренната технология са все още в продажба.

След обявяване на последната новина от Индия, свежия информационен поток буквално помете от сцената всички, които се отнасят негативно и с недоверие, и даде да се разбере, че осъществяването на проекта на 100% е не само неизбежно, но и много по-рано реализуемо, по отношение на набирането на средства. Статистиката показва, че само в Русия движението в тази насока се е увеличило 1,5 пъти след ЕкоФеста. Тези, които прекарват времето си на дивана пред телевизора и бутилка бира, скоро ще могат да наблюдават Sky Way по националните канали, след година или две. До планираното посещение на Президента на Беларус, Александър Лукашенко, напълно ще работят три вида транспорт и ще докажат своята жизнеспособност, да не говорим за това какъв вид ще придобие ЕкоТехноПарка до септември.

Огънят е просто СИЛА! Миналата седмица активно се включиха  партньори от Португалия, готови да представят нашия транспорт на правителствено ниво. Ще бъдат включени столици, а в маршрутната програма ще вземат участие важни за общо-европейската логистика държави. Води се планова работа, вече има хора, които активно насърчават и лобират за Sky Way. И още нещо: като цяло, в Европа не събират средства по $100; средната инвестиция обикновено е от 3000 до 5000 долара на човек - това е, което дава възможност за по-интензивно  набиране на средства и този факт предизвиква радост. Сега вече се вливат огромни суми, на етапи, а това е важно за проекта.

РАДВАМЕ СЕ ЗАЕДНО! За това, ние да се окажем съсобственици на технология, която ще ни обезпечи за цял живот, основна роля играе едно от качествата на Юницкий, и то е - ЧОВЕЧНОСТ! ... Именно отсъствието на алчност и от друга страна - щедростта и благородството на инженера сега са безкрайно ценни, в края на краищата, защото можем да закупим акции даже сега, в момент, когато вече е направено много и то е демонстрирано пред обществеността. Повече от сто страни вече са ни подкрепили, избора за другите остава за тях. Още в края на тази година ще бъде възможно да се прецени правилността на решението, тъй като технически всичко е предвидимо и се материализира. Гледайте видео-репортажите и се възхищавайте: всичко се движи, а държавни глави вече се мобилизираха относно решаването на проблемите с трафика и бързо се опитват да се възползват от инициативата и възможността да се окажат сред първите. Едрият капитал все още се въздържа: ...  "Какво? .. Обикновените хора ще могат да получават ПОЖИЗНЕНИ доходи от всички приходи на компанията? ... Това е просто глупост!" 

Компанията вече разработва стратегия за ГЛОБАЛНО УСВОЯВАНЕ на ултра-консервативния пазар, който ние с прости думи наричаме транспорт. Тук оборота се изчислява на трилиони долари годишно и в историята до сега никой не се е осмелявал да вдигне ръка към такава ниша, използвайки метода на народно финансиране. Екипът на Sky Way не върви по утъпкания път, ние създаваме нещата от нулата и правим това самостоятелно. Грандиозни промени настъпиха само за месец; незначително забавяне, свързано с разходи на под-изпълнители, но това са дреболии, когато президенти, министри на транспорта вече ДАВАТ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА за провеждането на строителна и проучвателна дейност, без да чакат окончателното сертифициране. Ние вече сме получили подкрепата на най-мощното звено, което ни осигурява най-удобните и безпрепятственни условия за изграждане на пътни мрежи от второ ниво по нашата технология.

БРАВО, АНАТОЛИЙ ЭДУАРДОВИЧ! 
Паралелно се води разработка на жилищни сгради, така наречените интелигентни домове с използване на Струнните технологии. Интересът за покупката им ще бъде 100%. Никога до сега  един обикновен човек (собственик на голям бизнес, наречен в нашия случай съсобственик на технологията) не можеше дори да си мечтае за това. Ако Ви предложат процент от печалбата при продажбата на апартаменти, които Вие не сте строили и продавали, и при това да получавате този процент ПОЖИЗНЕНО! Какво ще кажете, това е фантазия?

Но 20% от нетната печалба е за акционерите, в пряка зависимост от придобитото дялово участие. Всяка продажба на дом, изграден по Струнната технология - това е печалба. Милиони продадени жилища по тази технология означава огромни суми, от които ние ще получаваме процент. Ще има ли търсене на пазара на къщи при цени, по-ниски от два и повече пъти на 1 кв.м, в сравнение със сегашните, при това къщи, построени по новите технологии, енергоспестяващи и щадящи околната среда? Грандиозно, нали? Годишен пасивен доход.

По състояние към днешния ден, школата на Юницкий е отишла далеч напред не само в посока на транспорта, но и в много други, включително сектора на селското стопанство. В Европа отдавна се интересуват от екологични технологии. При тях, градини на покривите на домовете е нещо нормално. Концепцията за интелигентни и екологично чисти градове - това е нов "взрив" с огромно търсене, но с малко предложения. И компания Sky Way е готова да предостави всичко необходимо още сега. Печели този, който решава въпросите и премахва проблемите, този, който прави живот качествен и комфортен. Ние създаваме своя собствена технологична система - мрежа от преимущества на много по-високо ниво, в това число транспортни възли, стрелки, трансфери и ниска аварийност. Тук просто е необходимо да се замислим и да отворим очи: ... това е целия свят, включително и храната! Мода или необходимост от здравословно хранене - това генерира огромни суми, при това всичко много по-евтино, по-достъпно и по произведено по естествен начин - никаква химия! Помагайки на хората, помагаме за развитието на компанията. Собствени обработваеми площи, градини, напълно развит аграрен сектор под ключ. Ние имаме собствени разработки по производство на хумус, чиято стойност все още се подценява, блестящо решение и всички ние сме акционери и в това направление, можете ли да си представите?

Да се гледа на приходите от Sky Way в тесния смисъл на думата - да се продават акциите веднага след излизането им международна борса - това е налудничава идея; те ще се окажат там и това е въпрос на време, цената им само ще се повишава. Това не е балон, който ще се спука в следващия момент, това е истинска технология, до която сега може да се докосне всеки; това, което в момента е стотици пъти по-евтино, тогава ще бъде трудно да се купи, тъй като желаещите да продават такова съкровище за жълти стотинки, няма да са толкова много. Тук вече са и професионалните играчи на пазара, а те не купуват вълна, те не купуват активи, които нямат икономическо съдържание, перспективи и потенциал за развитие. Тук всичко е обмислено предварително, стъпка по стъпка, ясно и точно движение, което води към светлината тези, които са инвестирали сравнително не големи суми. Да, след време стойността на инвестицията ще се изчислява в милиони, все пак това е пазар, който има своите закони. Sky Way - това е единствената и неповторима, цялостна индустрия, цял клъстер - и той определено е спасителен ковчег, както икономически, така и политически, социален, или който и да е по Ваш избор.

Акционери и наблюдатели: две категории хора, които по силата на естествен подбор, така или иначе, се появиха сред нашите приятели и роднини. Времето ще постави всичко на мястото си и ще покаже кой е прав. Разбирайки, че тази най-обещаващата и печеливша ниша за този, който желае да подкрепи технологията, да стане инвеститор на последните етапи преди нейното окончателното сертифициране, няма да бъде за всички, но си струва да се говори за такава възможност. Вземете за пример САЩ: много хора там все пак получават дивиденти от участие в мащабни проекти и много организационни процеси, в които участват държавни корпорации, а именно: крайната им нетна доходност се разпределя между акционерите, и с право може да се нарече национално съкровище. Сега, с няколко стотин долара, можете да осигурите финансова сигурност за себе си и своето близко обкръжение. 

За Sky Way говорят цифрите; за Анатолий Юницкий  - действието и крайния резултат; за Виктор Бабурин - широкото и стремително покриване на всички възможни места, където тази технология може да бъде реализирана; за Михаил Кириченко - неговия пухест микрофон и милиони хора по света, жадни за нова информация. Стотици хиляди акционери, президенти, министри, областни управители, лекари, професори, учени,  инженери, шампиони в книгата на Гинес, народни артисти, акулите на пазара, и най-важното - ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА,  в един свръх мощен проект на столетието, ще бъдат щастливи и богати, като обединят в едно енергията на чистия разум, блестящи идеи, добри намерения и финансова независимост.


И сега какво? Вие все още наблюдавате, уважаеми Дами и Господа? 

Или е време да се втурнете заедно с другите акционери? Повярвайте, ще научите интересни неща, които не могат да Ви кажат по телевизията. Послушайте човека, който Ви предлага да станете акционер и съсобственик в Група компании Sky Way. Ако идеята Ви е вдъхновила, нека заедно да помогнем на Юницкий - той е винаги с нас и ние сме с него завинаги! 

Присъединявайте се! Заедно ние ще направим това! 

SKY WAY Е ЕДНА ИСТИНСКА ПРИКАЗКА, подобна на "ПЕПЕЛЯШКА" с тази разлика, че ЗА ГРУПА КОМПАНИИ SKY WAY НИКОГА НЯМА ДА НАСТЪПИ 12:00 ч. СЛЕД ПОЛУНОЩ! 

Кликнете върху снимките или ликовете за ререгистрация. Или се свържете с мен на bsnsswrk@gmail.com  Нашият девиз в компанията:
"Строй Sky Way - Спасявай Планетата"

No comments:

Post a Comment