BitCoin


Bitcoin/Биткойн - Виртуална валута

Bitcoin е виртуална валута, която не зависи от централни банки и правителства. Идеята за създаването е, да бъде независима и анонимна. Транзакциите с Bitcoin се осъществяват на момента. Количеството Bitcoin-и в обръщение е ограничено, така че няма как да има хиперинфлация. Не съществува опция за сторниране и когато купуваш стоки и услуги с бит-монети, знаеш, че наистина си платил.


Coinex

Coinex e eдин много печеливш проект. Пасивен доход с 10% дневна печалба, на всеки час по 0.46% Можете да изтеглите депозита си по всяко време. Минимална инвестиция от 0,001, което е малко повече от $ 1. Тегленето също е 0.001 минимум. Дава 15% от депозита на всеки реферал.


Кликнете върху банера за регистрацияBTCmatrix club

BTCmatrix.club е хибриден уеб сайт между кранче и инвестиционния сайт, където можете да депозирате биткойни..

Списъкът с кранчета на BTCmatrix.club ви гарантира до 1 000 000 сатоши дневно, безплатно, като всеки завършен кран ще генерира до 240% от своите възнаграждения!
С партньорската програма на BTCmatrix.club можете да спечелите 100 000 сатоши за всеки член, който се регистрира чрез вашият реферален линк и бонус + 5%, който е пожизнен!

Сайта е напълно автоматизиран и работи без парола. Регистрирате се със ваш биткойн адрес.

Кликнете върху банера за регистрацияFreebitcoin

Направете си регистрация като кликнете на банера. Въведете номера на биткойн сметката си, въведете парола и започнете да печелите на всеки час. 
Въведете думите в полето по-долу и кликнете "ROLL", за да спечелите безплатно Bitcoins. Вие може да се върнете и да играете всеки час, за да спечелите безплатни Вitcoins всеки път!
Всеки понеделник заработените ви биткойни ще бъдат прехвърлени по сметката ви. Биткоин сметка може да си отворите тук.


Кликнете върху банера за регистрация

Moon Bitcoin

Moon Bitcoin е различен от другите кранчета за биткойни, защото ви позволява да вие да решите колко често да правите claim и да натрупвате биткойните в сметката си!

Докато повечето кранчета ви позволяват да заявите само веднъж на час или веднъж на ден claim Moon Bitcoin ви позволява да заявявате толкова често, колкото искате въпреки малкото натрупани сатошита.

Кранчето първоначално пълни доста бързо, но постепенно се забавя с течение на времето докато не направите claim. Така че колкото по-дълго го оставяте да работи, толкова повече сатошита ще можете да заявите.

Може да предпочетете да заявите по-малка сума на всеки 5 минути или да посетите веднъж на ден сайта и да заявите по-голямата сума, която се натрупала, докато сте били далеч!

Как да се регистрирате?

Понастоящем Moon Bitcoin предлага две различни опции за регситриране и плащане.

1) СЕДМИЧНО ПЛАЩАНЕ ВЪВ ВАШАТА БИТКОЙН СМЕТКА, С КОЯТО СТЕ СЕ РЕГИСТРИРАЛИ

Ако влезете в Moon Bitcoin с адреса на биткойн портфейла си всички ваши приходи ще се натрупват в акаунта ви в Moon Bitcoin и общият баланс ще бъде изплатен директно на вашия биткойн портфейл всяка седмица в събота или неделя (при условие че балансът ви към момента е на най-малко 25 000 сатоши).

2) НЕЗАБАВНО ПЛАЩАНЕ  ВЪВ ВАШИЯТ ОНЛАЙН ПОРТФЕЙЛ В XAPO 

Ако влезете в Moon Bitcoin с имейл адреса си, с който сте регистрирани в Xapo всички ваши приходи ще бъдат изплатени незабавно в Xapo портфейла, свързан с този имейл адрес.

Можете да увеличите сумата си до 400%, като се възползвате от Daily Loyalty Bonus,  Referral Bonus,  Offer Bonus Offer and Mystery Bonus 

Кликнете върху банера за регистрация
Аutomining

С AutoМining можете да генерирате 0.000288 BTC всеки ден без инвестиции. Също така можете да надстроите автоматичното си планиране, за да генерирате до 0,4 BTC всеки ден.

От партньорската програма на AutoМining ще спечелите от 10% до 100% всеки път, когато реферацията ви се повиши в зависимост от вашия AutoMining пакет. Ако имате AutoMining BRONZE - вашата печалба ще бъде 10%, 30% за SILVER, 50% за GOLD, 70% за PLATINUM и 100% за DIAMOND.
Минималната сума за теглене е 0.005 БТК. Минималната сума за надграждане (ъпгрейд) е 0,01 BTC.

Аз от това кранче съм много доволна. Много бързо се натрупват паричките.


Кликнете върху банера за регистрацияAutoFaucet


С AutoFaucet може да генерирате по 130 сатошита на всеки 10 мин. Внимавайте с кой биткойн адрес се регистрирвате, защото после не можете да правите промени. 
Минимална сума за теглене 0.001 BTC. 
С Ultra Claim може да заработвате допълнително по 5 сатошита без ограничение във времето. Можете да правите Speed claim колкото пъти искате. 
Има и партньорска програма, но не е ясно колко се печели от нея. Няма огранчение на броя реферли.


Кликнете върху банера за регистрация


No comments:

Post a Comment