BitCoin


Bitcoin/Биткойн - Виртуална валута

Bitcoin е виртуална валута, която не зависи от централни банки и правителства. Идеята за създаването е, да бъде независима и анонимна. Транзакциите с Bitcoin се осъществяват на момента. Количеството Bitcoin-и в обръщение е ограничено, така че няма как да има хиперинфлация. Не съществува опция за сторниране и когато купуваш стоки и услуги с бит-монети, знаеш, че наистина си платил.
StartMinier

StartMiner е водещ в бранша минен басейн Bitcoin. Цялата минна мощ е подкрепена от физически миньори. Минното дело с най-новите алгоритми позволява да се направи колкото се може повече Bitcoin. Целта ни е да ви предоставим най-лесния начин да печелите пари, без да се налага да правите никакви трудности.

С центровете за  база данни навсякъде по света ние се стремим да поддържаме сметките надолу и минната мощност висока, което означава, че можете да правите повече в по-кратък период от време, отколкото това, което ще изкопаете от вашия дом например. Нашите центрове за данни се намират в Европа, САЩ и Китай със специално предназначени Up-Links и 99% ъптайм!

Как да започна?
Регистрирайте се, като предоставите своя адрес на биткойн портфейла си и започнете да генерирате Bitcoin.

Колко мога да спечеля без инвестиция?
Можете да генерирате 0.0006 BTC всеки ден без инвестиции. Също така можете да надстроите своя StartMiner, за да генерирате до 1 BTC всеки ден.

Колко мога да спечеля от партньорската програма?

Вие ще печелите от 20% до 100% всеки път, когато реферацията ви се повиши в зависимост от вашата StartMiner версия. Ако имате StartMiner V1.0 - Вашият профил ще бъде 20%, 30% за V1.1, 40% за V1.2, 50% за V1.3 и 100%.

Каква е минималната сума за теглене и надстройване?
Минималната сума за теглене е 0.002 BTC. Минималната сума за надстройване е 0,01 BTC.Кликнете върху банера за регистрация
BTCmatrix club


BTCmatrix.club е хибриден уеб сайт между кранче и инвестиционния сайт, където можете да депозирате биткойни..Списъкът с кранчета на BTCmatrix.club ви гарантира до 1 000 000 сатоши дневно, безплатно, като всеки завършен кран ще генерира до 240% от своите възнаграждения!

С партньорската програма на BTCmatrix.club можете да спечелите 100 000 сатоши за всеки член, който се регистрира чрез вашият реферален линк и бонус + 5%, който е пожизнен!


Сайта е напълно автоматизиран и работи без парола. Регистрирате се със ваш биткойн адрес.


Кликнете върху банера за регистрацияFreebitcoin

Направете си регистрация като кликнете на банера. Въведете номера на биткойн сметката си, въведете парола и започнете да печелите на всеки час. 
Въведете думите в полето по-долу и кликнете "ROLL", за да спечелите безплатно Bitcoins. Вие може да се върнете и да играете всеки час, за да спечелите безплатни Вitcoins всеки път!
Всеки понеделник заработените ви биткойни ще бъдат прехвърлени по сметката ви. Биткоин сметка може да си отворите тук.


Кликнете върху банера за регистрация
 Moon Bitcoin

Moon Bitcoin е различен от другите кранчета за биткойни, защото ви позволява да вие да решите колко често да правите claim и да натрупвате биткойните в сметката си!

Докато повечето кранчета ви позволяват да заявите само веднъж на час или веднъж на ден claim Moon Bitcoin ви позволява да заявявате толкова често, колкото искате въпреки малкото натрупани сатошита.

Кранчето първоначално пълни доста бързо, но постепенно се забавя с течение на времето докато не направите claim. Така че колкото по-дълго го оставяте да работи, толкова повече сатошита ще можете да заявите.

Може да предпочетете да заявите по-малка сума на всеки 5 минути или да посетите веднъж на ден сайта и да заявите по-голямата сума, която се натрупала, докато сте били далеч!

Как да се регистрирате?

Понастоящем Moon Bitcoin предлага две различни опции за регситриране и плащане.

1) СЕДМИЧНО ПЛАЩАНЕ ВЪВ ВАШАТА БИТКОЙН СМЕТКА, С КОЯТО СТЕ СЕ РЕГИСТРИРАЛИ

Ако влезете в Moon Bitcoin с адреса на биткойн портфейла си всички ваши приходи ще се натрупват в акаунта ви в Moon Bitcoin и общият баланс ще бъде изплатен директно на вашия биткойн портфейл всяка седмица в събота или неделя (при условие че балансът ви към момента е на най-малко 25 000 сатоши).

2) НЕЗАБАВНО ПЛАЩАНЕ  ВЪВ ВАШИЯТ ОНЛАЙН ПОРТФЕЙЛ В XAPO 

Ако влезете в Moon Bitcoin с имейл адреса си, с който сте регистрирани в Xapo всички ваши приходи ще бъдат изплатени незабавно в Xapo портфейла, свързан с този имейл адрес.

Можете да увеличите сумата си до 400%, като се възползвате от Daily Loyalty Bonus,  Referral Bonus,  Offer Bonus Offer and Mystery Bonus 

Кликнете върху банера за регистрацияBtcStorm


BtcStorm - е една от най-печелившите облачни платформи за добива на Bitcoin.
Мощностите са разположени в 3 основни центъра, разположени в Индонезия и функциониращи от 2014 г. насам. Използват хардуерните и софтуерните системи на Innosilicon A4 за ефективно извличане на Bitcoin.
Специалистите им по поддръжката са готови да ви помогнат 24 часа в денонощието.

Купете Gh \ s
Минималната поръчка е 1 Gh \ s. Цената е 1 Gh \ s = 0.09 USD или 0.00001600 БТК.
Покупката на капацитет, извършена чрез платежни системи (AdvCash, Payeer), се извършва веднага след плащането.
Покупката на електроенергия, произведена чрез Bitcoin, се извършва след 3 потвърждения на мрежата. Този процес може да се използва до 24 часа, но в повечето случаи това отнема 10-20 минути.

Съдружници
Партньорска програма включва 3 нива:

  • Ниво 1 Получавате 12% от захранването, закупено от потребител, регистриран със връзката ви за препращане.
  • Ниво 2 Получавате 6% от захранването, закупено от потребители, регистрирани под препращането.
  • Ниво 3 Получавате 3% от закупената мощност от потребители на 2-ро ниво.

* Подарената мощност не участва в Партньорската  програмата 

Оттегляне на средства
Минималната сума за теглене чрез платежни системи е 2 USD (Оттеглянето се извършва незабавно).

Минималната сума за продукцията в Bitcoin е 0.001 BTC (Изходът се извършва след 3 потвърждения на мрежата, обикновено отнема 10-30 минути).

Важно! Ако сумарният Ви депозит (реинвестиране от салдо, депозит с Payeer \ AdvCash \ Bitcoin, процентът на капацитета от вашите реферали) е по-малък от 6 USD, тогава продукцията ще бъде блокирана от системата. В случай че сумарният депозит е по-голям или равен на 6 USD, не се налагат никакви ограничения на оттеглянето.

Кликнете върху банера за регистрация

No comments:

Post a Comment