BitCoin


Bitcoin/Биткойн - Виртуална валута

Bitcoin е виртуална валута, която не зависи от централни банки и правителства. Идеята за създаването е, да бъде независима и анонимна. Транзакциите с Bitcoin се осъществяват на момента. Количеството Bitcoin-и в обръщение е ограничено, така че няма как да има хиперинфлация. Не съществува опция за сторниране и когато купуваш стоки и услуги с бит-монети, знаеш, че наистина си платил.


Coinex

Coinex e eдин много печеливш проект. Пасивен доход с 10% дневна печалба, на всеки час по 0.46% Можете да изтеглите депозита си по всяко време. Минимална инвестиция от 0,001, което е малко повече от $ 1. Тегленето също е 0.001 минимум. Дава 15% от депозита на всеки реферал.


Кликнете върху банераBTCmatrix club

BTCmatrix.club е хибриден уеб сайт между кранче и инвестиционния сайт, където можете да депозирате биткойни..

Списъкът с кранчета на BTCmatrix.club ви гарантира до 1 000 000 сатоши дневно, безплатно, като всеки завършен кран ще генерира до 240% от своите възнаграждения!
С партньорската програма на BTCmatrix.club можете да спечелите 100 000 сатоши за всеки член, който се регистрира чрез вашият реферален линк и бонус + 5%, който е пожизнен!

Сайта е напълно автоматизиран и работи без парола. Регистрирате се със ваш биткойн адрес.

Кликнете върху банераFreebitcoin

Направете си регистрация като кликнете на банера. Въведете номера на биткойн сметката си, въведете парола и започнете да печелите на всеки час. 
Въведете думите в полето по-долу и кликнете "ROLL", за да спечелите безплатно Bitcoins. Вие може да се върнете и да играете всеки час, за да спечелите безплатни Вitcoins всеки път!
Всеки понеделник заработените ви биткойни ще бъдат прехвърлени по сметката ви. Биткоин сметка може да си отворите тук.


Кликнете върху банера


Аutomining

С AutoМining можете да генерирате 0.000288 BTC всеки ден без инвестиции. Също така можете да надстроите автоматичното си планиране, за да генерирате до 0,4 BTC всеки ден.

От партньорската програма на AutoМining ще спечелите от 10% до 100% всеки път, когато реферацията ви се повиши в зависимост от вашия AutoMining пакет. Ако имате AutoMining BRONZE - вашата печалба ще бъде 10%, 30% за SILVER, 50% за GOLD, 70% за PLATINUM и 100% за DIAMOND.
Минималната сума за теглене е 0.005 БТК. Минималната сума за надграждане (ъпгрейд) е 0,01 BTC.


Кликнете върху банера

No comments:

Post a Comment