Free Add

Място за безплатна реклама


EasyHits4U Traffic Excange
EasyHits4U е чудесно място за печалба на пари с трафик сайт в интернет!

От какво може да печелите:
  • Рекламиране на ваши реферални линкове.
  • Като сърфирате безплатно и печелите пари! За всеки 1000 прегледа в трафик зоната печелите $0,30! Напълно безплатно.
  •  Когато поканите някой, трафик сайта ще ви плати $0,10 когато са прегледани 100 реклами в трафик зоната от поканения  –  Еднократно.
  • Ако смятате да рекламирате сайт – блог, то пак ще сте в трафик зоната и за всеки ваш преглед, ще получавате преглед на вашия сайт – блог  1:1! Очакват ви и много изненади докато сърфирате. Това, че печелите пари от сърфирането, имате и награди и от кредити за допълнителна реклама на рефералния си линк или сайт – блог.
  • Минимумът за теглене в EasyHits4U е твърдо $3. Парите се изплащат в 7 дневен срок.

Как да запиша линк, за да се вижда пред останалите в сайта?

След като си влезете в акаунта си от менюто в ляво кликате върху „My Sites“.Ще се покаже таблица където да въведете данни. В първото поле „Link“ поставяте реферален линк или какъвто сайт искате да показвате на останалите потребители. В полето „Title“ пишете името на сайта. Отбелязвате сайта на какъв език е от „My site is in“ от падащото меню. Ако има нещо допълнително го дописвате. Натискате на бутона „Add Site“ и сайта ще се зареди за проверка, изчаквате брояча да отброи и натискате сивото бутонче. Сега сайта ще се покаже в Таблица.Как да печелите кредити?


Кредитите означават, че колкото пъти вие видите сайт, толкова пъти някой друг ще види вашия сайт. Ето защо трябва да печелите кредити. Под банера на сайта има два големи зелени бутона. Кликнете на бутона, на който пише „Start Surfing  (1:1,  20sec)“ . 


В левия ъгъл ще се покаже брояч, след като изтече времето ще се покаже анти-бот проверка, обикновено събиране и изваждане на числа и натискане на една от двете картинки. Колкото повече кредити съберете толкова по-добре за вас и вашия сайт. Захранването на сайта със събраните кредити става по следния начин. В ясно има линкове  – кликнете на „My account“. След това от менюто в ляво кликнете на „My Sites“ и ще се отвори страницата с вашите сайтове. Иконката "Credits" под наименованието "My sites" ви показва събраните от вас кредити. В таблицата на сайта в празното поле напишете толкова  кредити колкото искате в момента да изразходите за реклама на сайта си и кликнете на бутончето "Asasign". Сега захранихте сайта си с кредити. Може да продължите да печелите кредити по същия описан начин по-горе.

Регистрацията е подобна на останалите сайтове. Може да се регистрирате и автоматично, без да попълвате нищо, стига да имате активен профил в Google. Ако нямате е хубаво да си направите, ще ви полезно за всичко.

e-Commerce Partners Network

No comments:

Post a Comment